Contacte

Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic:

nitdestrelles@meteollac.cat

o si ho desitges, ens pots trobar al telèfon:

650366094

preguntes freqüents:

Sí. No hi ha cap problema en ser un grup més nombrós. S’ha de tenir en compte però que la durada de l’activitat es pot veure afectada.

Sí. Les observacions astronòmiques són activitats aptes per a tots els públics.

Aquesta és una activitat que va associada a la degustació de vins i per tant, està destinada a majors de 18 anys.
Tot i així, els menors d’edat, podran participar i gaudir de l’observació astronòmica.

Per tal de garantir una major disponibilitat, s’aconsella fer la reserva amb, com a mínim, 4 dies d’antelació.

Tot i així, mirarem de ser al màxim de flexibles i no es descarta poder encabir, en cas de disponibilitat, una observació reservada amb menys dies d’antelació.

Pel que fa als horaris d’inici de l’activitat, aquests seran al més aviat possible un cop es faci fosc i es puguin observar les primeres estrelles. Aquests horaris variaran dia a dia segons la posta de sol.

Per participar de les observacions astronòmiques no has de portar res. Tot i així, sovint les nits acostumen a ser fredes, així que et recomanem portar alguna peça de roba extra.

Per altra banda, si ho prefereixes, per la teva comoditat pots portar una cadira reclinable, màrfega o tovallola per estar més còmode a l’hora d’observar el cel.

Les observacions astronòmiques són activitats totalment dependents de les condicions meteorològiques i per tant, en cas que aquestes siguin desfavorables, fins com a mínim una hora abans, es poden suspendre o posposar per un altre dia segons la disponibilitat.

Si encara tens dubtes, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic. Estarem encantats de poder-te ajudar i resoldre tots els teus dubtes per tal de que l’observació sigui tot un èxit.

Seguim en contacte
On som?
Segueix-nos