observació astronòmica

contingut de l'activitat:

Amb aquesta activitat aprendrem a distingir tot allò que podem observar al cel.

Farem un recorregut per les principals constel·lacions que ens acompanyen durant la nit, apendrem a ubicar-les i en coneixerem les seves curiositats.

A través del telescopi, observarem la Lluna*, els planetes (Júpiter, Saturn, Mart, Venus…)* i ens endinsarem al cel més profund per veure galàxies, nebuloses i cúmuls d’estrelles.

*objectes visibles segons el dia i època de l’any

participants:

Sense límit de participants. Tot i així, per un bon funcionament de l'activitat, es recomanen grups no superiors a 10 persones.​

reserves:

S'aconsella fer la reserva amb 4 dies d'antelació, com a mínim.

durada:

Aquesta activitat té una durada entre 60 i 75 minuts aproximadament

preu:

Des de 10€ per persona

RESERVA ARA LA TEVA NIT D'ESTRELLES

preguntes freqüents:

Sí. No hi ha cap problema en ser un grup més nombrós. S’ha de tenir en compte però que la durada de l’activitat es pot veure afectada.

Sí. Les observacions astronòmiques són activitats aptes per a tots els públics.
Per tal de garantir una major disponibilitat, s’aconsella fer la reserva amb 4 dies d’antelació, com a mínim.

Tot i així, mirarem de ser al màxim de flexibles i no es descarta poder encabir, en cas de disponibilitat, una observació reservada amb menys dies d’antelació.

Pel que fa als horaris d’inici de l’activitat, aquests seran al més aviat possible un cop es faci fosc i es puguin observar les primeres estrelles. Aquests horaris variaran dia a dia segons la posta de sol.

Per participar de les observacions astronòmiques no has de portar res. Tot i així, sovint les nits acostumen a ser fredes, així que et recomanem portar alguna peça de roba extra.

Per altra banda, si ho prefereixes, per la teva comoditat pots portar una cadira reclinable, màrfega o tovallola per estar més còmode a l’hora d’observar el cel.

Les observacions astronòmiques són activitats totalment dependents de les condicions meteorològiques i per tant, en cas que aquestes siguin desfavorables, fins com a mínim una hora abans, es poden suspendre o posposar per un altre dia segons la disponibilitat.

Si encara tens dubtes, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic. Estarem encantats de poder-te ajudar i resoldre tots els teus dubtes per tal de que l’observació sigui tot un èxit.